Zeneletöltés közösségi funkciókkal az ingyenzene.hu-n

ingyenzene.hu
ingyenzene.hu

Az ingyenzene.hu már régen nem csak egy zenegyűjtemény, ahol a legfrissebb hazai és külföldi slágerek youtube videóinak zenéjét lehet letölteni mp3-ban.

Nem!

Ez már egy igazi közösség, a felhasználók által létrehozott és életben tartott tartalommal, ami nem merül ki a legújabb slágerek megosztásával és letöltésével. Már-már egy mini facebook a zenére kihegyezve, hírfolyammal, követéssel, lájkolással, kommenteléssel.

Ezen az oldalon még reklámokat sem találtam, de még az ingyenes regisztrációkor sem kell megadnom az email címemen kívül semmilyen személyes adatot, még a valódi nevemet sem. Már nagyon sok zeneportált felfedeztem az évek folyamán, de nagyon kevés volt közülük, ahová tényleg rendszeresen visszajártam, és nem hagyott alább az érdeklődésem iránta pár hét leforgása alatt. A zeneletöltés funkció – ami érthető okokból a legnépszerűbb, és a legtöbb látogatót vonzza – is megbízhatóan működik mindig. Ennyi! Vagyis még lehetne regélni sokat erről a weboldalról, de én úgy vagyok ezzel, hogy minek, ki kell próbálni.
Hajrá és kellemes zenehallgatást!

Szólj hozzá!