A bankkártya terminál vásárlás legfontosabb szempontjai

A kényelem a modern kor alapvető meghatározója, amit szinte mindenki elvár. Ezeket a feltételeket nemcsak a magánéletben szeretnék az emberek érvényesíteni, hanem az ügyintézések, vásárlások során ugyanúgy. Itt lépnek képbe a gyors pénzügyi tranzakciók, amilyen többek között a kártyával való fizetés. Már nem kell kisebb-nagyobb bankjegyekkel bíbelődni, mert bőven elég egy gyors érintés és a fizetés megtörtént. Nincs felesleges számolgatás, így a tévedés esélye jelentősen csökken.

Nem mellesleg a törvény is előírja pontosan 2021-től, miszerint kötelező biztosítani a készpénzmentes fizetés feltételének lehetőségét ott, ahol online kassza van. Ez ilyen téren a legtöbb kereskedelmi egységre érvényes. A POS terminálok tehát a mindennapok részévé váltak. Üzletvezetőként alaposan meg kell nézned, hogy melyik az a típus és szolgáltató, akitől megéri beszerezned a készüléket. A Novopayment szerint erre feltétlen kell figyelned bankkártya terminál vásárlás előtt. A költségek azok, amik a leginkább mérvadóak lehetnek.

Természetesen a biztonság és a megbízhatóság sem elhanyagolható tényezők, de ezek többnyire a termékekkel együtt járnak, hiszen azok működését is szigorú feltételekhez kötik. Létezik egyszeri POS terminál vásárlási lehetőség, de ezt jobb elkerülni. Előfordul ugyanis szolgáltató váltás vagy javítási igény, ami ilyen formában plusz költségeket fog eredményezni. A bérlési konstrukciók tehát a leginkább ideálisnak mondhatóak. A telepítés költségei általában egyszeriek, de amivel még megéri foglalkozni, az a tranzakciós díj.

Ez szolgáltatótól függően eltér. Létezik fix vagy minimum összeg, ami mindig a vásárlás mértékéhez kötött. Ez, ami a költségeket illeti, de ezen kívül még a kialakítás lehet döntő. Létezik fix vagy hordozható bankkártya terminál. A Novopayment rendszerei alkalmasak a SZÉP kártya elfogadására, valamint hűségidő nélkül használhatóak. A logikus felépítés révén, a kezelés egyszerű feladat, amivel minimális gyakorlását követően bárki elboldogul. Megéri tehát alaposan szétnézned az aktuális kínálat között és célirányosan választanod a vállalkozásodnak.