A krémlikőr, a hölgyek választása

A selymes íze miatt leginkább a hölgyek kedvelik. A krémlikőr maga az édes kényeztetés, amit többféle ízben élvezhetünk. Ezen kívül ezt az italt is előszeretettel használják koktélok ízesítéséhez.

Vigyáznunk kell, amikor ilyet fogyasztunk, mert elég becsapós lehet. Az édes, krémes jelleg elfedi az alkohol erejét, aminek csak a hatását fogjuk érezni később, ezért érdemes óvatosan bánni ezzel az itallal. Egy igazi szenvedélyes csábító, ami egy óvatlan pillanatban könyörtelenül a padlóra küldhet.

A krémlikőr egyig legkedveltebb íze a csoki, ami nem csoda, hiszen ezt az édességet rengetegen szeretik világszerte. Hogyha valódi prémiumkategóriás terméket szeretnénk beszerezni, akkor keressük a Mozart Dry Choclate-ot vagy a Sharidans márkákat!

Rendezvényeken, koktélpartin nagyszerű választás lesz a Bailey’s és ha a nyári hangulatot fokozni szeretnénk, akkor nem kell más, mint Pina Colada. Ez utóbbi krémlikőr nem egy zenei előadót megihletett már, elég csak Rupert Holmes, Escape című számát felidézni, amit sokan csak Pina Colada dalként ismernek.