A La Roche Posay Lipikar Baume AP+ támogatja a bőrt

Széles körben alkalmazott termék, ami számtalan probléma esetén bevethető. A La Roche Posay Lipikar Baume AP+ ideális döntés a családoknak, mivel minden korosztálynak biztonságosan használható.

A szakemberek különös figyelmet fordítottak arra, hogy olyan univerzális terméket hozzanak létre, ami az összes bőrtípusra megfelelő. A különlegessége a shea vaj, a niaciamid és a termálvíz tartalmában rejlik, mivel ezek nyugtatják és hidratálják a bőrt, miközben segítenek helyreállítani annak természetes védőgátját.

A La Roche Posay Lipikar Baume AP+ gyorsan beszívódik és zsíros, ragacsos érzetet sem hagy. Ez a tulajdonság teszi kiváló választássá a mindennapi használatra, különösen a gyors tempójú családi életben, ahol a bőrápolásra csak korlátozott idő áll rendelkezésre.

Az összetételét illetően meg kell említeni, hogy egyáltalán nem tartalmaz parabéneket és illatanyagokat, amelyek allergiás reakciókat válthatnak ki. A La Roche Posay Lipikar Baume AP+ a testápolás területén egyedülálló megközelítést képvisel.