Előnyünkre válik a GKI vizsga

Tehergépkocsi sofőrre rengeteg cégnek van szüksége. Amennyiben a GKI vizsga kritériumai megfelelnek a Transzport Studiumnál, ne habozzunk, hanem kezdjük el minél előbb! A tanfolyam remek feltételekhez van kötve.

Bár sokféle iskola mellett dönthetünk, miért ne választhatnánk azt, amelyik igazán olcsó és még számos kedvezménnyel is kecsegtet?! A GKI vizsgával bebizonyítjuk, hogy felelősségteljesen fogjuk vezetni a tehergépjárműt az utakon, hiszen elsősorban a biztonság a fontos.

Amennyiben egy olyan személy ül a volán mögött, akinek nincs meg ehhez a megfelelő képesítése, veszélybe sodorhatja a saját és mások életét. A GKI vizsga után számos szakmai lehetőség áll majd a rendelkezésünkre és ezek közül kedvünkre válogathatunk. Amennyiben sikeresen elvégeztük, akkor következhet az ADR vizsga.

Ez azért fog a hasznunkra válni, mert így vezethetünk olyan járműveket is, amelyeknek a rakománya valamilyen gyúlékony, veszélyes anyagot tartalmaz. Tehát ezzel még inkább tágíthatjuk a GKI vizsgán megszerzett ismereteinket.