Ha télen nem szokott vezetni…

Van, aki nem merészkedik ki a csúszós utakra, azonban sokan nem tehetik meg, hogy nélkülözik az autójukat télen. Inkább csak jó időben szokott vezetni? Ha ide kattint, akkor megtalálja a pont erre alkalmas autógumit.

A gumidirekt.hu nyári gumi kínálata szinte kimeríthetetlen. Remek márkák közül lehet válogatni, amelyek mindegyike jó eredményeket ért el az ADAC teszten. Felejtsük el az olcsó és silány abroncsokat, amikor akciós áron is hozzájuthatunk egy szett Continental vagy Dunlop nyári gumihoz!

Tanácsot is kérhetünk, hogyha nem tudjuk melyik lenne az ideális abroncs, mivel nagyon sokféle szempont szerint kell kiválasztani a tökéletes modellt. A méret és az autó márkája sem mindegy, illetve az sem, hogy milyen az abroncs mintázata.

Felszerelhetünk eltérő méretet is, mint amit megszabott a gyártó, ám ekkor is figyelembe kell venni néhány szabályt. Például, hogy 1-2” felni átmérővel lehet nagyobb az adott abroncs. Ahhoz, hogy ezeket a méreteket pontosan betarthassuk, használnunk kell a weboldalon található váltóméret kalkulátort.