Infraszauna minimális energiahasználattal

Az alapos és átgondolt tervezés magas minőségű terméket eredményez. Ennek köszönhető, hogy infraszauna fülkéink a magas hatékonyság mellett is egy csak annyi energiát fogyasztanak, mint egy hajszárító. Az infra sugarak melege 40–50 C fokos hőmérsékletet teremt.

A hősugárzó csövek megfelelő elhelyezése nagyon fontos, mivel ily módon nem lesz hőveszteség és az infraszauna kabinban lévőket a legoptimálisabban érik a sugarak. Ennek az elhelyezésnek köszönhető, hogy a viszonylag alacsony energiafelhasználás mellett is nagyon jó a teljesítmény.

Egyáltalán nem mindegy, hogy az infra csövek kerülnek telepítésre, mert ez határozza meg, hogy milyen irányba történik a hősugárzás, és ettől függ az infraszauna hatékonysága is. Ez pedig nem mellékes azoknak, akik megvásárolják és használják.

Ma már elérhető árakon kapható, különösen az egy- és kétszemélyes kabin, de akkor is fontos, hogy ne kelljen órákat benn tölteni ahhoz, hogy meginduljon az izzadás. Minőségi termék és szakszerű telepítés mellett, ezzel sem lehet gond.