Késkészlet tartóval verhetetlen áron

Ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhassunk a konyhában, pengékre lesz szükségünk az aprításhoz, csontozáshoz, hámozáshoz. De csak, akkor lesznek a hasznunkra, hogyha egytől-egyig borotvaélesek.

A homex.hu webshopból egy teljes késkészlet tartóval együtt megrendelhető, néhány kattintás után. Nagyszerű kések találhatóak a készletben, amelyek alkalmasak lesznek mindennemű konyhai feladat ellátásához. A készkészlet tartóval tartalmaz ollót is, illetve egy élezőt.

Bár ez utóbbira túl sokszor nem lesz szükségünk, hiszen ezek a pengék speciális rozsdamentes acélból készültek, amik nem nagyon csorbulnak ki még a mindennapi használattól sem. Szinte minden neves gyártó képviselteti magát a kínálatban.

Találunk késeket a Berlinger Haus-tól, Lamart-tól és bőven akadnak univerzális kések is, azonban egyre népszerűbbeknek számítanak manapság a japán santoku típusú pengék. Sokkal előnyösebb a használata egy késkészletnek tartóval, hiszen nem a fiókban kell kotorásznunk az éles pengék között, ráadásul nagyon jól néz ki, akár a konyha dísze is lehet.