Izgalmas rafting Ausztria szívében

Sok olyan extrém sport van, amit nagyon szívesen kipróbálna az ember, ám megfelelő tudás nélkül elég veszélyesnek számítanak. A vadvízi evezés is ezek közé sorolható, ám vannak olyan könnyebb szakaszok, amiket az amatőr vállalkozó kedvűek is biztonságosan teljesíteni tudnak.

A rafting Ausztria egyik legszebb helyén próbálható ki és nem kizárt, hogy ezután aktívan fogja űzni ezt a sportot, aki már egyszer belekóstolt abba az adrenalin-löketbe, amit közben érezhet. A vadul csapkodó, fehéren fodrozódó hullámok, a vadregényes táj, a tiszta levegő mind hozzáadnak az élményhez.

Hatalmas sikerélmény, amikor sikerül túljutni egy nehezebb szakaszon. Eleinte teljesen kiszolgáltatottnak érezhetjük magunkat, ám amikor rájövünk, miként uralhatjuk a kenunk fölött az irányítást, az a felszabadult érzés semmihez sem fogható.

A többszemélyes rafting gumicsónakban elsajátíthatjuk az igazi csapatmunkát, hiszen ebben az esetben elengedhetetlen a precízen összehangolt evezés. A rafting Ausztria ezen pontján különösen élvezetes, a Salza folyónak köszönhetően.