A klímagyártó ami titokban letarolta a világpiacot

Nem is gondolnánk, amikor megveszünk egy légkondicionálót, hogy a benne rejlő technológia egyetlen gyártótól származik. A legjobb klíma nem csak megbízható, hanem környezetbarát is. Tudta, hogy ma már minden harmadik klíma a világon Gree gyártmány? Pedig így van, hiszen ez a cég, már akkor légkondicionálókat gyártott, amikor még az gyártók nem tűntek fel a színen. Eddig csendesen a háttérben maradt és egyre modernebb technológiákat fejlesztett ki, amik megtalálhatóak az ismertebb márkájú klímákban, mint például az LG modelljeiben, mivel a Gree többek között mesteri kompresszorokat állít elő.

Van aki még nem is halott erről a márkáról és ha választania kéne, akkor inkább megvesz egy LG-t légkondit, mint egy Gree-t hiszen azt nem ismeri. Holott több alkatrészt is ez a remek cég gyártott, amely mára globális hálózatot alakított ki. Mi sem bizonyítja jobban a márka szárnyalását, mint az, hogy a reklámfelületet kapott a New York-ban ráadásul nem máshol, mint a Time Square-n 2012-ben.

Az is a minősége mellett szól, hogy 20 éve készítenek légkondicionáló alkatrészeket, kompresszorokat és 2005 óta az első helyet foglalja el a legtöbb lakossági klímát értékesítő cégóriások között. Ez nem egy akármilyen teljesítmény egy olyan gyártótól, amelyről hazánkban is csak kevesen hallottak. Mielőtt légkondicionálót veszünk, ne csak az ismert márkák között válogassunk, mert sok esetben szerepelhetnek a kínálatban olyanok is, amelyeket sokkal alacsonyabb áron vehetünk meg, viszont sokszorosan jobb minőséget kapunk a pénzünkért.

A márkanevet meg kell fizetni és egy közismert gyártóra ez kifejezetten igaz, hiszen vissza kell szereznie azokat a kiadásokat, amiket marketingre fordított. A Cascade légkondicionálókat is a Gree állítja elő, amik nem csak hatékony, de környezetbarát készülékek is egyben. Ózonbarát hűtőközeggel üzemelnek, ami egy klíma esetében kevésnek tűnhet, ám a cég csak egy év alatt 60 millió lakossági klímát gyárt, és ehhez a számhoz még hozzáadódik 5.500.000 kereskedelmi modell. Költséghatékony megoldás és kiváló minőség egyben!